Bli med på vandringen: 101 km i 2013

Pilegrimsforeningen i Rennebu inviterer til fellesvandring på pilegrimsleden 7. – 12. juli 2013. Vandringen starter ved Rennebu kirke, en av de svært sjeldne og spesielle Y-kirkene vi har i Norge. Herfra er det 101 km til Trondheim og Nidarosdomen.

Fordelt på 5 vandringsdager blir det omlag 20 km å gå hver dag. De som deltar, og fullfører vandringen, vil få tildelt Olavsbrevet, et brev som dokumenterer at du har gått de siste 100 km av pilegrimsleden. Tidligere pilegrimsprest i Nidaros, Rolf Martin Synnes er vandringsleder.

PROGRAM

Søndag 7. juli

Frammøte ved jernbanestasjonen, Berkåk innen kl 16, derfra transport til sosial samling og mat. Gudstjeneste i Rennebu kirke kl. 20.

Mandag 8. juli

Vandring fra Rennebu kirke til Meldal museum, ca 22 km.

Tirsdag 9. juli

Vandring fra Meldal museum til Skytterhuset, Svorkmo ca 21 km.

Onsdag 10. juli

Vandring fra Skytterhuset til Skaun menighetshus, ca 20 km.

Torsdag 11. juli

Vandring fra Skaun til Sundet gård, ca 19 km.

Fredag 12. juli

Vandring fra Sundet til Nidarosdomen, ca 19 km. Avslutningssamling og middag i Nidaros pilegrimsgård.

PRIS

Vandringen koster kr. 4.000,-. Beløpet dekker alle måltider, overnatting, bagasjetransport og vandringsleder fra søndag ettermiddag til og med fredag ettermiddag.

PÅMELDING

Send opplysninger om navn, adresse, telefonnummer og evt e-postadresse til elsegunnes@hotmail.com.

Påmelding er gyldig når foreningen har mottatt nevnte informasjon og deltakeravgift er betalt inn på konto 4260.71.85217, til Rennebu pilegrimsforening, Voll, 7393 Rennebu. Dersom turen får for få påmeldinger og derfor ikke blir gjennomført, vil avgiften i sin helhet bli refundert.

TA MED

Det er nødvendig med sovepose og godt fottøy. Annet utstyr etter eget behov/ønske. Deltakerne tilbys transport av bagasje og trenger derfor ikke bære mer enn en dagstursekk.

ANKOMST

Tog/buss eller privat bil til Berkåk. Deltakerne hentes ved Berkåk jernbanestasjon kl. 16. Sett igjen eventuelt privat kjøretøy på stasjonen.

ARRANGØR

Pilegrimsforeningen i Rennebu, Voll, 7393 Rennebu.
Kontaktinfo: Else Gunnes tlf (+47) 932 27 345, e-post: elsegunnes@hotmail.com