Pilegrimsledens dag 2018

I 2014 arrangerte vi for første gang det vi da kalte «Åpning av pilegrimssesongen», hvor hele leden mellom Oslo og Trondheim ble vandret i etapper på én dag. I fjor omdøpte vi arrangementet til «Pilegrimsledens dag», i 2018 har vi satt av søndag 3. juni – bli med du også!

«Pilegrimsledens dag» er et fellesarrangement for hele Gudbrandsdalsleden. Initiativet kommer fra Nasjonalt-  og regionale pilegrimssenter som har utfordret mange forskjellige arrangører langs leden. På strekningen fra Sel i sør til Skaun i nord inviterer historielag, vertskap på overnattingsteder, pilegrimsforeninger, kommuner med flere vandringer i 7 kommuner. Det arrangeres i tillegg en rekke vandringer andre steder på pilegrimsleden mellom Oslo og Trondheim, Norges og Skandinavias egen camino! Dagen er for 2018 er fastsatt til 3. juni. Målet er at det er én vandring i hver kommune langs leden!

Det blir vandringer i kommunene Sel, Dovre, Oppdal, Rennebu, Meldal, Orkdal og Skaun - program legges ut når det er klart:

1. Sel kommune:

2. Dovre kommune:

3. Oppdal kommune:

4. Rennebu og Meldal kommuner:

5. Orkdal og Skaun kommuner:

Vil du være med å ta ansvar for å vandre en annen etappe, alene eller sammen med andre? Ta kontakt med Pilegrimssenter Dovrefjell så koordinerer vi vandringen!